0

Raamatuklubi käis Barcelonas ja Dali radadel.

Reis toimus 4.-7. maini 2017. Meie giidiks oli fantastiline MIRJAM SOMELAR

Barcelona on linn, mis haarab endasse külastaja kõik meeled: siin on rütme, mustreid, värve, aroome ja muusikat, mis jäävad pikalt hinge helisema.

Ükskõik, kas tulete siia maitseelamuste, ajaloo, arhitektuuripärlite või Vahemere-äärse eriliselt langeva valguse pärast, see linn suudab ikkagi ületada kõiki ootusi. Barcelonas veetis oma olulised kujunemisaastad Pablo Picasso, siin andsid oma panuse 20. sajandi kunstilukku katalaanid Salvador Dali ja Joan Miro. Linnaruumis liikudes võib ikka ja jälle ära tunda Antoni Gaudi ja tema kaasaegsete käekirja. Ning muusika – see ei näi siin iialgi vaibuvat! Barcelona sobib hästi nii romantikutele, konservatiivse elegantsi otsijatele kui gootilikust õõvast poeetilisuse leidjatele. Ennekõike meeldib see linn aga neile, kes tahavad, et mõni unenägu iialgi läbi ei saaks.

[rl_gallery id=”17958″]