0

Alan Shayne ja Norman Sunshine esitlevad Tallinnas raamatut “TOPELTELU”

Neljapäeval esitlevad Alan Shayne ja Norman Sunshine oma raamatu “Topeltelu. Armastuslugu Broadwaylt Hollywoodi”. Üritus toimub 13. septembril kell 18 Rahvusooper Estonia valges saalis.

Autoritega vestleb Kristi Pärn-Valdoja ja muusikalise etteaste teeb SaxEst.

See on rännak läbi 20. sajandi teise poole USA meelelahutus- ja kunstimaailma ühe samast soost paari seltsis. Alan Shayne’i ja Norman Sunshine’i topeltautobiograafia jutustab mõnusa huumoriga nende 1958. aastal alanud ja siiani kestvast ühisest teekonnast Broadwaylt Greenwich Village’isse, Madison Avenuele ja Hollywoodi. Tänu Alanile avanevad meile teatri, kino ja televisiooni telgitagused, Norman jutustab reklaamikunstniku, maalija ja ajakirja väljaandja konkurentsitihedast elust.
Sellest suhtest on õppida kõigil, seksuaalsest sättumusest sõltumata. Kuidas hoida pikkade aastate jooksul üleval õnnelikku, kirglikku, vastutustundlikku, truudusel põhinevat suhet, vaatamata elu keerdkäikudele, kividele ja kändudele, mis kõigile teel ette tulevad.

Raamat on esitlusel müügil soodushinnaga.
Esitlus toimub inglise keeles.

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.