0

Aasta kokaraamat 2018

Toidumessil Tallinn FoodFest 2018 kuulutati välja Aasta kokaraamat 2018, milleks sai Kristiina Eferti “Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus.”

 

Žüriisse kuulusid Eesti Kirjastuse Liidu, Eesti Peakokkade Ühenduse, Profexpo OÜ ja erialaajakirjanduse esindajad. Žürii liikme kokk Lauri Tomingase sõnul oli võitnud raamat lihtsa ja loogilise ülesehitusega, kergesti jälgitavate ja teostatavate retseptidega ning mugava formaadiga.

 

 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.