0

Aliis Jõe romaani “… kes pole kunagi söönud homaari” esitlus

Olete oodatud Aliis Jõe romaani „… kes pole kunagi söönud homaari“ ESITLUSELE 20. detsembril kell 17.30 raamatukaupluses Puänt.

Autoriga vestleb Maria-Ann Rohemäe.

 

Aliis Jõe
… KES POLE KUNAGI SÖÖNUD HOMAARI
Toimetanud ja korrektuuri lugenud Marika Mikli
Kujundanud Britt Urbla Keller
264 lk, pehme köide

Keskealine Aliis on Prantsusmaalt koju tagasi tulnud ja oma elu uutesse rööbastesse juhtinud. Kuid ühel hetkel tuleb tal naasta lapsepõlvekoju – väikeasulasse, mida ta pole üle kahekümne aasta külastanud. Otsekui virvatulukesed meelitavad mälestused ta ohtlikule alale, kus peitub nii varjatud tundeid, aegunud kuritegusid kui ka võimalus leida tõeline armastus. Kõike seda muidugi siis, kui tal õnnestub toime tulla ootamatult kaela langenud elukoormaga.

Müstikahõnguline, romantiline ja humoorikas „… mitte kunagi söönud homaari“ on mõtteline järg Aliis Jõe 2017. aastal ilmunud teosele „Viimane laev“. Aliis Jõe on telerežissöör Elo Seliranna pseudonüüm.

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.