0

Tiina Toometi ja Triin Kassi raamatu “Kas kass …?” esitlus

Olete oodatud Tiina Toometi ja Triin Kassi raamatu “Kas kass …?” ESITLUSELE 19. detsembril kell 17 Laagri Horteses.

Autoritega vestleb Tuuli Jõesaar.

Meelt lahutab Piip ja Tuut teatri miisukal KASSID

Tiina Toomet, Triin Kass
KAS KASS …
Fotod Pille Saar
Toimetanud Valli Voor
Kujundanud Päivi Palts
288 lk, kõva köide

Kassiomaniku käsiraamatus „Kas kass …“ tutvustavad kogenud loomaarstid Tiina Toomet ja Triin Kass maailma uusimaid teadussaavutusi kasside käitumise ja võimete uurimisel ning tänapäevaseid kassipidamise põhimõtteid ja võtteid. Nad annavad soovitusi, kuidas loodust, keskkonda ja loomi aina enam väärtustavas ühiskonnas kassi mõista ja õpetada ning hoolitseda tema eest nii, et kass elaks alati täisväärtuslikku ja huvitavat elu ning püsiks terve.

Lisaks poolesaja peatüki pealkirjas esitatud küsimusele „Kas kass …?“ saab vastuse sadakond muudki kassiomanikku harivat ja abistavat küsimust. Erilise valuteemana lahatakse kassi agressiivsuse väljendust ja võimalikke põhjuseid ning sellest võõrutamise viise. Raamatus käsitletakse kassi muutuvaid vajadusi terve eluringi jooksul, moodsa aja kassihaigusi ning ka kassipidamise õiguslikku poolt – kiipimist ja kassipidamist reguleerivaid õigusakte. Tõsisema jutu sekka pakutakse lõbusaid lugusid ja kurioosumeid: kas teie näiteks teadsite, et teoreetiliselt võiks üksainus kassiema saada ideaaloludes üheksa aasta jooksul 11 miljonit järglast?

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.