0

Aitäh tagaside eest!

Kuidas meil läheb?

Detsembris kutsusime klubiliikmeid üles saatma oma ettepanekuid ja ootusi Raamatuklubile uuel aastal. Küsisime tagasisidet, et paremini aru saada, mida oodatakse ja kuidas senipakutuga rahul ollakse. Vastanute vahel lubasime 15. jaanuaril välja loosida 100 eurot raamatuostu raha (ettemaksuna Raamatuklubis).

Meil on väga hea meel, et nii paljud võtsid vaevaks väljendada oma ootusi! Kui peaksime valima välja soovide TOP 3, siis oleksid ülekaalukalt esimesed märksõnad “loodus”, “ajalugu” ja “eesti autorid”. Veebruarikuu klubiraamat “Eesti vabadussõja ajalugu” peaks seega klubiliikmetele kindlasti meeldima!

Ollakse tänulikud, et klubiajakirjas leidub erinevate kirjastuste hitte. Soovitustena lisati, et veelgi rohkem võiks olla Eesti autorite ilukirjandust, ka luuleraamatuid.

Meile teeb muuhulgas head meelt ka see, et klubi korraldatud kultuurireisid võetakse nii hästi vastu ja juba oodatakse uue aasta reisikalendrit, et oma plaanid paika panna. Kiideti reisijuhte ja –programme. Ettepanekuna mainiti, et lisaks välisreisidele on endiselt oodatud kad Eesti-sisesed kultuurireisid ja neid võiks senisest rohkemgi olla.

Oleme südamest tänulikud kõikide nende heade soovide ja tänuavalduste eest, mis meile osaks said. Aitäh, et olete meiega! Koos teeme paremat klubi!

Loosi tahtel sai 100 euro raamatuostu raha omanikuks Raja Aardevälja Viljandimaalt.

Palju õnne!