0

Sofi Oksase uue romaani „Koertepark“ ESITLUS

Olete oodatud Sofi Oksase uue romaani „​​Koertepark“ ESITLUSELE 14. septembril kell 17 Viru Keskuse Rahva Raamatus.

Autoriga vestleb Jan Kaus.​

Sofi Oksanen
KOERTEPARK
Originaal: Koirapuisto
Soome keelest tõlkinud Kadri Jaanits
Toimetanud Kai Nurmik
Kujundanud Britt Urbla Keller
376 lk, kõva köide

„Koertepark” on kahel ajatasandil kulgev romaan tänapäeva Helsingist, Ukraina iseseisvusaastatest ja üheksakümnendate Eestist, kunstliku viljastamise ärist ning elust ida ja lääne puutepunktist, ühiskonnas, mida valitseb korruptsioon. Romaan on loetav kui Euroopa lähiajalugu vaatlev realistlik romaan ja ühtlasi ka kui psühholoogiline põnevik. Eelkõige on see aga inimlik lugu lojaalsusest ja armastusest, oma lapsed kaotanud naisest ja valede jõust.

Sofi Oksanen (snd 1977) on üks Soome kaasaegse kirjanduse enim tõlgitud autoreid ja tuntumaid ühiskondlike arvamusavaldajaid. Oksanen on saanud 20 kirjandusauhinda, teiste hulgas Finlandia auhinna ja Põhjamaade Nõukogu kirjanduspreemia. „Koertepark” on tema kuues romaan.

„Sofi Oksasest on kiiresti saanud üks olulisemaid hääli postkommunistlikus maailmas.” – The Economist

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.