0

Kaupo Kikkase raamatu KUIDAS PILDISTADA INIMESI esitlus

Olete oodatud Kaupo Kikkase raamatu KUIDAS PILDISTADA INIMESI esitlusele 17. detsembril kell 17.30 Fotografiskas (Tallinna saal).

Kaupo Kikkas
KUIDAS PILDISTADA INIMEST
Toimetanud Karin Kastehein
Kujundanud Joosep Siitan
184 lk, kõva köide

Raamat sobib kõigile, kellele inimeste pildistamine huvi pakub, olenemata tasemest või tehnikast, mida selleks kasutada. On peatükke, mille sügavam mõõde võib kohale jõuda alles pärast pikemat harjutamist, ja on lihtsaid peatükke, mis kordavad üle selliseid baasteadmisi nagu kompositsioon ja värviteooria.

Iga lehepaar pakub ühe peatüki, mis koosneb fotost, teooriast ning pildi kirjeldusest ja selle tehnilistest andmetest. Igale teemale lähenetakse läbi kolme prisma: mis, miks ja kuidas. Lisaks on raamat jagatud olulisemate teemade järgi osadeks, näiteks valgus, kompositsioon, töö modelliga jms.

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.