Usbekistani kultuurireisile

Usbekistani koostööpartner on kinnitanud, et reis saab toimuda ja nüüd on peale mitut edasilükamist tõepoolest reisile minek!  Uus reisiaeg on 4.-11. september 2021. Registreeruda saab kuni 15. juulini!

TULE SUURE EESTI RAAMATUKLUBIGA EKSOOTILISSE USBEKISTANI! Külastame islamimaailma kaunimaid linnu TAŠKENTI, SAMARKANDI, BUHAARAT, ööbime JURTAS, käime TURGUDEL JA MOŠEEDES…

Reis viib meid islamimaailma kaunimatesse linnadesse, mille vanus on rohkem kui 2000 aastat. Me külastame tänast pealinna TAŠKENTI, SAMARKANDI, mis oli 14.sajandil Timuri impeeriumi pealinnaks, asus ajaloolisel Siiditeel ning oli islamiõpetuse üheks keskuseks. Samuti uudistame iidset linna BUHHAARAT, mis oli pärsia tsivilisatsiooni üheks keskuseks.  Lisaks ootavad meid kõikjal rikkalikud turud värviliste kangaste, vürtside ja päikeseküpsete puuviljadega ning kaunid mošeed. Unikaalsust lisab ööbimine ehtsas JURTAS.

Meie giidiks on KARIN DEAN, Tallinna Ülikooli Aasia uuringute suuna juht, kes peab loenguid Kagu-Aasia ühiskondadest ja poliitgeograafiast. Karin on hingega Usbekistani küljes kinni ja tahab oma vaimustust meiega jagada.

PANE TÄHELE, et reisi hinnas sisalduvad juba ka söögid, kiirongipiletid, teatrikülastus, folklooriprogramm, kõik sissepääsud.

Vaata põnevat programmi lähemalt siit