Raamatukauplused suletud / pakiautomaatidesse tarne tasuta!

Hea Suure Eesti Raamatuklubi liige!

Valitsuse otsusega on alates 11.03 raamatukauplused suletud. Kui teie lähetusviisiks on praegu mõni Raamatuklubi teeninduspunktidest, valige palun uueks lähetusviisiks endale sobiv Omniva või Smartposti pakiautomaat, kuhu eriolukorra ajal raamatuid saada soovite! Seda saate teha siin

Muutke oma lähetusviisi ka sel juhul, kui te hetkel midagi tellida ei soovi, sest lähetusviis jääb kehtima ka edaspidistele tellimustele (järgmise muutmiseni) ja kuu lõpus väljasaadetavatele klubiraamatutele.

Küsimuste korral võtke palun ühendust Raamatuklubi klienditeenindusega tel. 6460218 või e-maili teel raamatuklubi@serk.ee

Eriolukorra ajal on kõik pakiautomaatidesse tellitavad raamatud ILMA POSTIKULUTA!
Kullerteenuse hind on 4.80. Teenus on tasuta, kui tellimuse maksumus on vähemalt 30 eurot.