0

Krista Kaer soovitab Jane Harperi müsteeriumit „Kadunud mees“

Jane Harperi haaravat ja pinevat raamatut „Kadunud mees“ soovitab meie peatoimetaja Krista Kaer.


Jane Harper
KADUNUD MEES
288 lk, pehme köide

Austraalia krimikirjandus on viimasel ajal üha märgatavamaks saanud ning Jane Harper on üks selle eredamaid esindajaid. „Kadunud mees“ ei ole selline raamat, kus lugejaid jahmatatakse laipade arvu või peensusteni kirjeldatud veretöödega. See haarab pigem kaasa aegamööda, aga seda painevamalt. Tegevus toimub Queenslandis, paigas, kus farmid asuvad üksteisest mitme tunni tee kaugusel ja lõõskava päikese tõttu tohib teele asuda ainult nii, et autos on veevarud ja sidevahendid. Seda kummalisem tundub see, et üks farmer leitakse üksildase hauakivi juurest surnult, tema täies varustuses auto on aga üheksa kilomeetri kaugusel, võtmed kenasti esiistmel. Farmeri vanem vend püüab seda mõistatust lahendada, kuigi tal on endalgi probleeme kuhjaga. Tasapisi hakkab kujunema pilt surnud mehe perekonnast, kolme venna omavahelistest suhetest ja karjakasvatajate kogukonnast laiemalt.

Krista Kaer

Vaata raamatut

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.