0

Marju Kõivupuu, Ain Raali ja Nele Helstein-Mau raamatu “Armas apteek, aita” esitlus

Olete oodatud Marju Kõivupuu, Ain Raali ja Nele Helstein-Mau uue raamatu „Armas apteek, aita ehk see lustlik ladina köök“ ESITLUSELE 20. detsembril kell 17 Viru keskuse Rahva Raamatus. Üritusel kontrollitakse COVID-tõendit vaktsineerituse või läbipõdemise kohta.

Marju Kõivupuu, Ain Raal, Nele Helstein-Mau
ARMAS APTEEK, AITA ehk SEE LUSTLIK LADINA KÖÖK. Humoristlik sissevaade apteekrite  argipäeva
Illustreerinud Raivo Tihanov
400 lk,  kõva köide

Nende kaante vahele on kogutud anekdoodid ja  rohkem või vähem värvikas keelekasutuses kõikvõimalikud lustakad lood ja ütlused, mis on läbi aegade sündinud apteegis ja apteekritega ning seoses apteegist pakutavaga. Teadupoolest on hea nali parim ja tervisesõbralikum tasuta ravim! Üks annus apteegihuumorit päevas pikendab teie tervena elatud aastaid.

 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.