0

Arkadi Popov ja Evelin Kivimaa esitlevad raamatut „Kriisiaeg vajab kangelasi. Arkadi Popov: „Hei-hei-hei, teeme ära!““

Olete oodatud raamatu “Kriisiaeg vajab kangelasi. Arkadi Popov: „Hei-hei-hei, teeme ära!““ esitlusele 18. jaanuaril kell 17 Viru keskuse Rahva Raamatus. Omavahel vestlevad autor Evelin Kivimaa ja Arkadi Popov.

Evelin Kivimaa
KRIISIAEG VAJAB KANGELASI! Arkadi Popov: „Hei-hei-hei, teeme ära!”
Toimetanud Katrin Streimann
Keeleliselt toimetanud Helve Hennoste
Kujundanud Einike Soosaar
176 lk, kõva köide


Kui Eestit tabas koroonapandeemia esimene laine, siis läks nii mõnigi pea halliks ja närvid keerdusid krussi. Hädaolukorra meditsiinijuht Arkadi Popov tegutses aga ülikiiretel pööretel, ise samal ajal rahulikuks jäädes. Mis nipiga? „Stress võib olla negatiivne või positiivne. Minul oli positiivne stress, sest see oli uus ja väga huvitav väljakutse – super, teeme ära!“ leiab Arkadi.

See raamat räägib koroonakriisi algusajast Eestis, valgustab sündmusi ja otsustamisprotsesse, elu kriisistaabis, valitsuses, haiglates. Selles olukorras sai võtmetegelaseks Popov, kes võitis kolleegide ja rahva südamed. Ka tähtsates ametites on ta jäänud inimlikuks ja sõbralikuks, rahulikuks ja selgesõnaliseks ning pole kunagi kaotanud huumorimeelt. Suure koolitajakogemusega Popov oskab ka keerulisi asju väga arusaadavalt selgitada ning tema värvikas kõnepruuk jõuab koostaja vahendusel ka meieni. Saame lugeda ka Arkadi lapsepõlvest, õpingutest, varasemast tööelust, seda nii tema enda kui kaasteeliste suu läbi. Raamatut täiendavad fotod.