0

Tiia Toometi raamatu “Vana aja lood” esitlus

Olete oodatud Tiia Toometi raamatu „Vana aja lood“ esitlusele 22. septembril kell 18 Kalamaja muuseumis (Kotzebue 16).
Lugejatega kohtuvad autor Tiia Toomet ja kunstnik Mare Hunt.

Tiia Toomet
VANA AJA LOOD
Illustreerinud Mare Hunt
Toimetanud Eha Kõrge
88 lk, kõva köide

 Ajaga on asi niimoodi, et alguses on aeg alati uus. Aga veel uuemat aega tuleb kogu aeg juurde. Mõne aja pärast, kui uut uut aega on juba paras jagu juurde tulnud, saab vanast uuest ajast vana aeg. Kui mina veel laps olin, oli minu aeg igatahes täiesti uus. Kui aga nüüd mu lapselapsed nuruvad, et jutusta, kuidas vanal ajal söödi, joodi, mängiti, tülitseti, siis mõtlevad nad, kuidas mina lapsena sõin, jõin, mängisin, tülitsesin. Uus aeg on nüüd nende päralt ja mul ei jää üle muud, kui seda tunnistada. Ja jutustada. – Autor

 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.