0

Keiu Virro raamatu “Vala välja!” esitlus Tallinnas

Oled oodatud Keiu Virro uue raamatu „Vala välja!“ esitlusele 1. detsembril kell 18 Odeonis (Kopli 27, Tallinn).
Autoriga vestleb Maria Esko.

Veinidega toetab kõikide tulijate meelt ja meeleolu Balmerk ning raamatuesitlusel lööb kaasa Veiniekspressi meeskond. Mõne kuu eest käisid nad sõjast räsitud Ukrainas ja tõid sealt Eestisse kohalikke veine. Koos Keiu Virroga on nad toodu hulgast välja valinud punase ja valge Ukraina veini, mida on esitlusel võimalik osta koos raamatuga või ka eraldi. Tulu annetatakse Eesti Pagulasabi / Estonian Refugee Council kaudu generaatorite ostmiseks, et Ida-Ukraina haiglad ja koolimajad saaksid pidevate elektrikatkestuste kiuste ka talvel elutähtsat tööd jätkata.

 

Keiu Virro
Vala välja! Veiniteekond Kosmosest sommeljeekoolini
Illustraator Ave Taavet
Toimetanud Eha Kõrge
Kujundanud Janika Vesberg
216 lk, kõva köide

See raamat on lugu veiniotsingutest erinevates kohtades ja (taas)kohtumistest huvitavate inimestega. Veinikorüfeesid, kes veini suurepäraselt õpetada ja neist kirjutada oskavad, jagub Eestis küll ja veel. Seda rolli ma ei võta ega tahagi võtta. Minu jaoks jääb põhitõeks: hea vein on see, mis maitseb. Kui minu lugu haakub lugeja veiniteekonnaga või kes teab, ehk annab sellele väikese müksugi, olen ma enam kui rõõmus.

Te ei hoia käes veiniõpikut, vaid lugu sellest, kuidas ma sammhaaval veini armastama hakkasin ja miks ma teda enam jätta ei suuda. See on lugu sellestki, kuidas ma veini üha paremini mõista püüan, aga peamiselt saan teada ikkagi seda, et ma midagi ei tea. Lõpuni veini tunda pole võimalik. Nagu armastuse puhul olema kipub.

Autor

 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.