Oled oodatud „Chocolala šokolaadiraamatu“ esitlusele 7. detsembril kell 18 Chocolala šokolaadipoodi (Suur-Karja 20). Meisterdame koos šokolaadi, maitseme erinevaid tooteid ja käime tehaseekskursioonil.
Kristi Lehtis
Chocolala šokolaadiraamat. Koogid, kommid, joogid, maiused
Fotod Rene Riisalu
Fotode stilistika ja kunstiline juht Kertu Tiik
Toimetanud Eha Kõrge
Kujundanud Päivi Palts
272 lk, kõva köide
Selles raamatus avaldavad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida seni on hoitud saladuses.
Retseptid juhatavad teid nii lihtsama vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahlakaramelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.
Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamisega.
Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).