0

Lugeja palga võitja on selgunud!

Väärtustamaks lugemist ja oma lugejaid, loosis Suur Eesti Raamatuklubi välja lugeja palga pooleks aastaks. Loosimine toimus kõigi klubiliikmete vahel, kes ostsid 2022. aastal 5 või rohkem klubiraamatut.

Selliseid klubiliikmeid oli rõõmustav hulk – üle 1000!

 

Loosiõnn naeratas seekord Tiiu Kupperile Tartumaalt.

Tiiu oli võidu üle rõõmus ja arvas, et suur osa lugeja palgast kulub nagunii raamatutele.

Enda sõnul loeb Tiiu väga erinevaid raamatuid, näiteks ajaviiteromaane, põnevus- ja, krimilugusid, ajaloo ning loodusteadustega seotud faktipõhiseid ülevaateid, elulooraamatuid, aga ka käsitöö ja toitude ning toitumise ja tervisega seotud raamatuid. Praegu on tema öökapil ootel Lee Childi Jack Reacheri sarja põnevikud “Tasub surra” ja “Nagu vits vette”.

Eelmisel aastal enim meeldinud klubiraamatutest meenuvad Tiiule Agatha Christie “Südasuvised saladused” ja Lia Virkuse “Nostalgilised toidud”, aga ka Siire Vanaselja raamat tekstiilide taaskasutamisest ning Reet Hiiemäe raamat pärimuslikest märkidest ja sümbolitest Eestis – kõik need raamatud on tema raamaturiiulis kindlal kohal teadmispõhise inspiratsiooni ammutamiseks.

Palju õnne ja rohkesti häid lugemiselamusi!

Võida lugeja palk pooleks aastaks!