0

Kairi Kivirähki raamatu “Püha aeg ja maiade kalender” esitlus

Oled oodatud Kalephi ehk Kairi Kivirähki uue raamatu „Püha aeg ja maiade kalender“ esitlusele 15. jaanuaril kell 15 restoranis Oasis (Rotermanni 14).
Autor vestleb raamatu illustraatori Ruudu Rahumaruga ning osalejaid kostitatakse kakao ja südantsoojendavate lauludega.

Kalephi (Kairi Kivirähk)
Püha aeg ja maiade kalender
Illustreerinud Sandra Ruudu ja Lidia Mena Almazán
Toimetanud Tiina Kuusk
Kujundanud Janika Vesberg
224 lk,
kõva köide + 36 lk seinakalender

See raamat viib lugeja Guatemala maiade tuletseremooniatele, saunarituaalidele, Mehhiko vihmametsadesse ja kosmosesse maiade universaalsete arhetüüpidega seiklema. Ühendades eneses maise ja vaimse, annab raamat võimaluse praktiseerida ja eksperimenteerida, silmaringi laiendada ja näha ennast uuest perspektiivist. Maiad on maailmale pärandanud püha aja tunnetuspraktika – püha kalendri chol q’ij, mis on kui energeetiline ilmateade, mis aitab meil mõista iga päeva rütmi ja annab meile juhatust erinevateks tegevusteks soodsaimate aegade kohta. Igal inimesel on ka oma isiklik energia, mida saab raamatu abil välja arvutada. Samuti on meil võimalus avastada, millised on meie erinevate suhete õppetunnid, võime välja arvutada oma isikliku päevaenergia ja uue aasta õppetunnid. Raamatuga aega veetes saab peale maiade kalendri tundmaõppimisele tutvuda ka maiade müsteeriumitega, nende arusaamaga jumalast ja kosmosest ning avastada eestlaste ja maiade ühisosa.
Raamatuga on kaasas 2023. aasta maiade kalender ja ennustused aastateks 2023–2025.

 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.