0

Lisareis Cornwalli Krista Kaeraga

Läheme avastama Cornwalli kirjanduslikke paiku koos ühe meie parima ingliskeelse kirjanduse tundja ja tõlkija KRISTA KAERAGA. Lisareis toimub 26.-31. augustini 2023.

Käime müütide ja müstikaga vürtsitatud vana hea Inglismaa läänepoolsetes krahvkondades. Cornwalli rikkumata rannajoon ja viktoriaanlikud mereäärsed kuurordid, Devoni rabad ja omanäolised kalurikülad on inspireerinud paljusid inglise kirjanikke ja stsenariste. Külastame tuttavaid paiku nende raamatutest, aga ka Inglismaa  lõppu Land’s Endi. Virginia Woolf, Rosamunde Pilcher, George Eliot, Beatrix Potter, Lorna Doone – need on vaid mõned suured nimed, kelle teostega seotud paigad Cornwallis meie teele jäävad.

Kuna juunikuu reis sai kolme päevaga täis, on valminud programmilt sama, kuid hooaja ja kõrgema kategooria hotelli tõttu veidi kallim lisareisi. Reisikava, – tingimused ja registreerumine GO Traveli kodulehel  https://pood.gotravel.ee/laane-inglismaa-kirjanduslikud-paigad-2/