0

Terapeut Katrin Alujev soovitab raamatut „Miks me mediteerime“

Terapeut ja koolitaja Katrin Alujev soovitab Daniel Golemani ja Tsoknyi Rinpoche raamatut „Miks me mediteerime“.

Meie päevades on nii palju kiirust ja kiirustamist, pingeid ja probleeme, muutusi ja kriise – selles on raske jääda puutumata, mitte minna ise pingesse ja stressi. Meile tundub, et jõuame kiirustades rohkem, aga tegelikult hoopis vähendame oma produktiivust, lõhume tasahilju oma tervist ning suhteid.

Meditatsioon on imeline tööriist selleks, et olla argipäevas rahulikum, selgema peaga, produktiivsem ja õnnelikum. Pikaajalise edu alus igas valdkonnas on oskus oma meelt ja seeläbi ennast juhtida. Paraku on meditatsiooni kohta siiani ringlemas nii palju müüte, mis ehmatavad või tekitavad meis juba eos soovimatuse üldse proovidagi.

Antud raamat aitab kummutada enamus meditatsiooniga seonduvaid müüte. Siin on kombineeritud iidsed teadmised, kiiresse argipäeva sobivad lihtsad praktilised võtted ning teaduslikud selgitused.

Katrin Alujev on holistiline terapeut ja koolitaja ning aastaid töötanud ka personali- ning kvaliteedijuhina. „Ma armastan kirjutada ning 2018. aastal ilmus mul raamat „Elamise Kergus“. Mediteerimine tuli mu ellu kukkudes ja komistades, pettudes ning korduvalt käega lüües, kuid pea 10 aastat on see oluline ning lahutamatu osa mu argipäevast.“

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.