0

Video: Krista Kaer soovitab Julie Otsuka kõrgelt hinnatud romaani „Buddha pööningul”

Krista Kaer soovitab Julie Otsuka kõrgelt hinnatud romaani „Buddha pööningul”, milles on erakordselt hästi kirjeldatud seda, mismoodi naise elu kulgeb.
Nii ema kui isa poolt Jaapani juurtega USA kirjaniku Julie Otsuka rahvusvaheline bestseller „Buddha pööningul” räägib sadakond aastat tagasi meheleminekuks Jaapanist San Franciscosse sõitnud noorte jaapanlannade saatusest. Teoses kirjeldatakse katsumusterohket laevasõitu, saabumist võõrale maale võhivõõra mehe juurde, ärevaid esimesi öid vastsete abielunaistena, ränkrasket tööd kesk võõrast keelt ja kultuuri, emaks saamist ja tõdemust, et lapsed pööravad esivanemate pärandile selja. Ja siis algab sõda, mil Ühendriikide jaapanlastest saavad üleöö rahvavaenlased.
Head lugemist!

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.