0

AASTALOOSI 2023 VÕITJA ON SELGUNUD!

Kõigi klubiliikmete vahel, kes ostsid aastal 2023 vähemalt viis klubiraamatut, loosisme välja klubireisil osalemise väärtusega 1200 eurot. 

Loosivõitja Merike Karileet on Suurde Eesti Raamatuklubisse kuulnud alles mõned aastad, kuid ütleb, et on iga aastaga rohkem huvipakkuvaid raamatuid leidma hakanud. Kõige enam meeldivad talle ajaloolise sisuga raamatud, kokaraamatud, aga ka krimi- ja armastusromaanid. Lastelaste jaoks kuluvad ära lasteraamatud.
Viimase aja lemmikud klubiraamatute hulgas on olnud “Eesti mõisad ja lossid” ning kuna Merike töötab meditsiinivaldkonnas, siis muidugi ka “Meditsìinimüüdid ja nende teaduslikud selgitused”. “Reisimuljeid vanadest Baltimaadest” oli samuti põnev lugemine.
Loosivõidu üle on Merike rõõmus, sest reisimine meeldib talle väga. Koos sõpradega Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidust on nad alates aastast 2005 teinud igal aastal ühe reisi, viimati külastasid Kreekat ja järgmisena on plaanis Iirimaa. Reisimisel on tema meelest väga tähtis eelnevalt tutvuda kohaga. kuhu on plaanis minna. Tähtis on ka kellega koos minna ja millise giidiga. Raamatuklubi rieiseltskonnaga liitub ta nüüd esmakordselt ja loodame, et see on tore kogemus.
Palju õnne!

Meie omalt poolt saame öelda, et kui juba nüüd kutsume teid Helsingisse disainireisile, siis pikematest reisidest on Raamatuklubil alanud aastal plaanis Iirimaa juunis ja Itaalia oktoobri alguses. Lähem info juba veebruaris. Kohtumisteni!