0

Video: Krista Kaer soovitab Julian Barnesi romaani „Elizabeth Finch”

Krista Kaer soovitab Julian Barnesi romaani „Elizabeth Finch”, mis on kirjutatud autorile omase elegantsiga ning on oma väikesest mahust hoolimata tihe ja paeluv.

Julian Barnes on tunnustatud autor, Bookeri preemia võitja ja kindlasti üks omapärasemaid tänapäeva briti kirjanikke. Teda on alati huvitanud ideed ja nende mõju, samuti on viimastes raamatutes kujunenud korduvateks teemadeks inimese võimetus teisi inimesi mõista ning lootusetu armastus. Romaanis „Elizabeth Finch” saavad need kaks suunda kokku.

„„Elizabeth Finch” on mõjuv lugu mõjust, sellest mõjude keerdlusest, millest koosneb me elu – ajaloo mõjust tänapäevale, õpetaja mõjust õpilasele, armastuse mõjust armastajale, teadmiste mõjust vaimule ja vastupidi. Mõjuga ei kaasne alati mõistmist, ent iga mõistmine algab mõjust.” – Jan Kaus

Head lugemist!

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.