0

Raamatuklubi kutsub aiareisile

Suur Eesti Raamatuklubi kutsub südasuvisele aiareisile koos klubiraamatu autorite Siire Vanaselja ja Lia Virkusega
 Reisid toimuvad reedel, 19. juulil ja laupäeval, 10.augustil

 Elustiiliraamatu „AIAS SAJAB SAIA“ autorid Lia Virkus ja Siire Vanaselja viivad lugejad aiateekonnale Tallinnast Pärnumaale. Pika päeva jooksul külastatakse kolme väga erinevat aeda. Koos aiapidajatega arutatakse aiapidamise rõõmude ja võimaluste üle.
Siire jagab praktilisi ja loovaid lahendusi, et aiarõõm püsiks ja aed areneks. Lia jagab retsepte ning nippe, kuidas kõik see hea ja parem, mis meie aedades ja aiaservades kasvab, toiduks saab. Millised lood konkreetselt neis aedades peituvad, selgub juba reisil!

Reisikava

09:00 väljasõit Tallinnast (ootame ära Tartu rongi).
09.30 – 11.30 Kirdalu aia külastus.
Ahto 1995. aastal alustatud u 1 hektari suurune looklevate joontega ja avarate vaadetega aed sulandub ümbritsevasse loodusmaastikku. Aias kasvab kokku ca 1000 taksonit puit- ja rohttaimi. Eraldi võiksid tähelepanu pälvida suur tiik paljude vesiroosidega, kivide kasutamine aias ja rajamisel olev hostaarium.

13.00 – 15.00 Tamme talu külastus.
Pärnust 17 km kaugusel asuvas Malda külas maalilise Audru jõe ääres Tamme Ürdiaias, keset värvide, maitsete ja lõhnade pillerkaari ununevad argimured ja rahuneb meel. Mesilased sumisevad lavendlite vahel, liblikad lendlevad lopsakate ja värvikirevate õite kohal, linnud annavad puudesalus kontserti ning kõige selle keskel ootab ürdiaia perenaine Heli kuulsa Hea Tuju tee ja ürdipirukaga.

LÕUNA 15:30

16:00 – 18:00 Võiste puukooli külastus.
Võiste Puukool on pereettevõte, kelle taimede sortimenti kuuluvad ilupuud -ja põõsad ning kõrrelised.  Peremees Hardo ja perenaine Raili on valinud oma sortimenti taimed, mis muudaksid aiad värvilisteks ja põnevateks läbi kõikide aastaaegade. Neile on oluline pakkuda kvaliteetseid ja erilisi okaspuid, edevaid lehtpuid, lummavaid kõrrelisi ja kõige pikema õitsemisajaga aedhortensiaid, mis üheskoos moodustavad täiusliku aiaruumi.

Ärasõit 18.30. Hiljemalt kl 20.40 tagasi Tallinnas (et soovijad jõuaksid Tartu rongile)

KLUBILIIKME HIND: 89 € sisaldab:

  • mugavat bussisõitu
  • sissepääse aedadesse
  • giidide teenust
  • teepausi ja lõunasööki

Soodushind kehtib ka klubiliikme ühele kaaslasele. Tavahind 99€.

LISAINFO:

  • Reis sobib ka Tartu, Jõgeva, Tamsalu ja Tapa rahvale, sest arvesse on võetud Tartu -Tallinn rongigraafikut. Rongipiletid ei sisaldu hinnas.

Soovituslikud rongiajad
Tartu – Tallinn 06:13 – 08:49
Tallinn-Tartu 20:56-23:15

  • Istekohad bussides jagatakse välja registreerumise järjekorras
  • Infoleht täpsustustega saadetakse nädal enne reisi.
  • Jätame endale õiguse vajadusel kavas muudatusi teha.

TASUMINE
– 7 päeva jooksul broneerimisest.
– Kui broneering tehakse peale 10. juunit, siis toimub tasumine samaaegselt broneerimisega.

TÜHISTAMINE
– Reisi tühistamisel omal soovil raha ei tagastata.

Registreerumine Go Traveli e-poes gotravel.ee/serk
kuni 15. maini või kuni kohti jätkub. Lisainfo: [email protected] või telefonil 6310 126