0

Juta Kivimäe uue romaani “Nõmme novellid” esitlus

Oled oodatud Juta Kivimäe uue romaani „Nõmme novellid“ esitlusele 27. mail kell 17.30 Vanalinna Rahva Raamatus (Pärnu mnt 10). Autoriga vestleb Evelin Kivimaa.

Juta Kivimäe
NÕMME NOVELLID
Kaane kujundanud Toomas Niklus
184 lk, kõva köide

„Nõmme novellid” on Juta Kivimäe teine romaan. Peaaegu kogu tegevustik toimub äärelinnamiljöös, kus kohtuvad inimesed eri ajastutest, rahvustest ja sotsiaalsetest ringidest. Mälestuste, vihjete ja kujutluste kaudu ilmutab end ka ajaloo kulg Nõmmel ja mujal Eestis. Inimsaatustes põimuvad lood 20. sajandi algusaastaist, kahe maailmasõja vahelisest perioodist, nõukogude aastakümnetest ja lähiminevikust.

Nõmme vaiksetel tänavatel ei toimu näiliselt midagi olulist, ent just nendes mändidealustes aedades ja väikestes puumajades saavad inimestele osaks elumuutvad kohtumised. Ajas muutub mood ja elutunnetus ning ajuti seistakse silmitsi hämmastava kurjusega. Ja kuigi inimene on määratud tegema valikuid, on ta ise vaid harva tegelik otsustaja või süüdlane.

Autori romaan „Suur tuba” võitis 2021. aastal Eesti Kirjanike Liidu romaanivõistlusel esimese auhinna.

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.