0

1 2 3 4 5

Avameelselt köögist ehk seiklused kulinaarses allmaailmas

Anthony Bourdain

21,90 

Sisu tutvustus

Anthony Bourdain (1956–2018) on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi moodsa restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis käesoleva raamatu. Raamat sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.

„Avameelselt köögist” räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Prantsusmaalt.

Seda väljaannet on täiendatud Anthony Bourdaini märkustega, mis pärinevad 2012. aastast. Lisandunud on autori ees- ning järelsõna.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Mart Kadastik

Nüüd ma siis kirjutan

Elutööraamat

1 2 3 4 5

6,90 

23,90 

Olav Osolin

Minu esimene elu

1 2 3 4 5

24,15 

Anne Glenconner

Seltsidaam

Minu erakordne elu trooni varjus

1 2 3 4 5

25,90 

Vanavanemate album

1 2 3 4 5

22,90 

Tiia Toomet

Mamma, papa ja nende lapsed

Lapsepõlvest saja aasta taguses Tallinnas

1 2 3 4 5

18,90 

Jüri Hanko

Me olime noored, me tahtsime elada

1 2 3 4 5

20,90 

Winston Churchill

Tormihoiatus

1 2 3 4 5

32,50 

Tiia Toomet

Vana aja lood

1 2 3 4 5

18,90 

Koostanud Veronika Kivisilla

Kiri minu nooremale minale

1 2 3 4 5

25,90 

Soodus

Elin Toona Gottschalk

Pagulusse

Lugu elust, sõjast ja rahust

1 2 3 4 5

11,90 

25,90