1

1 2 3 4 5

Avameelselt köögist ehk seiklused kulinaarses allmaailmas

Anthony Bourdain

21,90 

Sisu tutvustus

Anthony Bourdain (1956–2018) on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi moodsa restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis käesoleva raamatu. Raamat sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.

„Avameelselt köögist” räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Prantsusmaalt.

Seda väljaannet on täiendatud Anthony Bourdaini märkustega, mis pärinevad 2012. aastast. Lisandunud on autori ees- ning järelsõna.

Detailne info

Teised on vaadanud

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

1 2 3 4 5

26,90 

Soodus

Enn Tõugu

Elu nagu etendus

1 2 3 4 5

4,90 

24,90 

Tyler James

Minu Amy

Elu, mida jagasime

1 2 3 4 5

27,90 

Koostanud Ene Ojaveski

Käbi ei kuku ...

Kahe põlvkonna lood Vikerraadios

1 2 3 4 5

26,90 

E-raamat

Tyler James

E-raamat: Minu Amy

Elu, mida jagasime

1 2 3 4 5

18,50 

Johannes Käbin

Aastate ja kauguste tagant

Mälestused ja päevikukatked

1 2 3 4 5

26,90 

Soodus

Helen Macdonald

K nagu kull

1 2 3 4 5

2,90 

18,90 

David Vseviov

Onu Moritza sõnaraamat

1 2 3 4 5

21,90 

Soodus

Frank Brady

Lõppmäng

Legendaarse malegeeniuse Bobby Fischeri silmipimestav tõus ja langus imelapsest hullumeelsuse piirile

1 2 3 4 5

3,90 

28,00 

Elin Toona Gottschalk

Pagulusse

Lugu elust, sõjast ja rahust

1 2 3 4 5

25,90