0

1 2 3 4 5

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

Kristi Lehtis

36,90 

Sisu tutvustus

Selles raamatus avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.

Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.

Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.

Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).

Detailne info
Arvustus
Postimees

Chocolala šokolaadimeistrid vajasid koroonakriisi ajal tööd ja panid kokku retseptiraamatu

Loe tervet arvustust


Teised on vaadanud

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Alvar Andres Virkus, Anna-Liisa Virkus, ...

Lapsed köögis

1 2 3 4 5

24,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Ingel Prii, Simone Viidas

Armastus enda, oma keha ja toidu vastu

Söömishäirest tervisliku toitumiseni

1 2 3 4 5

22,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90