1

1 2 3 4 5

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

Kristi Lehtis

36,90 

Sisu tutvustus

Selles raamatus avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.

Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.

Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.

Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).

Detailne info
Arvustus
Postimees

Chocolala šokolaadimeistrid vajasid koroonakriisi ajal tööd ja panid kokku retseptiraamatu

Loe tervet arvustust


Teised on vaadanud

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

19,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Ingel Prii, Simone Viidas

Armastus enda, oma keha ja toidu vastu

Söömishäirest tervisliku toitumiseni

1 2 3 4 5

22,90 

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90