Selles raamatus avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.
Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.
Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.
Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).
- Autor:
- Formaat:
- Toimetaja:
- Lehekülgi:
272
- Kunstnik:
fotod Rene Riisalu, fotode stilistika Kertu Tiik, kujundanud Päivi Palts
- Kirjastus:
- ISBN:
9789985356449
- Mõõdud: 200 × 270 mm
- Ilmunud: 28.11.2022
Chocolala šokolaadimeistrid vajasid koroonakriisi ajal tööd ja panid kokku retseptiraamatu
Loe tervet arvustust