1

1 2 3 4 5

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

Kristi Lehtis

36,90 

Sisu tutvustus

Selles raamatus avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.

Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.

Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.

Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).

Detailne info
Arvustus
Postimees

Chocolala šokolaadimeistrid vajasid koroonakriisi ajal tööd ja panid kokku retseptiraamatu

Loe tervet arvustust


Teised on vaadanud

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Eva ja Raido Soosaar

Haputainast küpsetised

1 2 3 4 5

24,90 

Charles Dowding

Kaevamisvaba aed

Kergelt ja kiirelt umbrohust köögiviljadeni

1 2 3 4 5

27,90 

Olga Kaju, Triin Paaver

Ainult küpsised

1 2 3 4 5

32,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Moonika Lauba

Südamega tehtud toidud

1 2 3 4 5

29,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Aasta aias

Märkmik-kalender 2024

1 2 3 4 5

19,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Maria Palusalu

Naadimetsast paradiisiks

ehk kuidas saada silmapaistvat ja vähe hoolt nõudvat aeda

1 2 3 4 5

30,90