1

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

Kristi Lehtis

36,90 

Sisu tutvustus

Selles raamatus avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.

Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.

Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.

Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).

Detailne info
Arvustus
Postimees

Chocolala šokolaadimeistrid vajasid koroonakriisi ajal tööd ja panid kokku retseptiraamatu

Loe tervet arvustust


Teised on vaadanud

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.