0

1 2 3 4 5

Hapendamine – see on imelihtne

Kai Põldvee-Mürk

25,90 

Sisu tutvustus

Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia.

Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

Detailne info

Teised on vaadanud

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

19,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90