0

1 2 3 4 5

Hapendamine – see on imelihtne

Kai Põldvee-Mürk

Sisu tutvustus

Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia.

Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

Detailne info

Teised on vaadanud

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Ragne Värk

Minu soolane köök

Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt

1 2 3 4 5

23,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Soodus

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

9,90 

22,90 

Soodus

Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski

Taimsed pärimustoidud

1 2 3 4 5

14,90 

27,90 

Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

9,90 

25,90 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Toivo Niiberg

Toorsalatid ja põnevamad salatikultuurid

1 2 3 4 5

22,90 

Alvar Andres Virkus, Anna-Liisa Virkus, ...

Lapsed köögis

1 2 3 4 5

24,90