0

1 2 3 4 5

Hapendamine – see on imelihtne

Kai Põldvee-Mürk

Sisu tutvustus

Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia.

Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

Detailne info

Teised on vaadanud

Olga Kaju, Triin Paaver

Ainult küpsised

1 2 3 4 5

32,90 

Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

7,90 

25,90 

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Pille Enden, Triin Olvet

Vanaema Hilda kokaraamat

Retseptid 1930. aastate taluköögist

1 2 3 4 5

25,90 

Marika Sinkkonen

Lehttainas

Puff pastry

1 2 3 4 5

18,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Soodus

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

18,90 

25,90 

Eva ja Raido Soosaar

Haputainast küpsetised

1 2 3 4 5

24,90 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.