1

1 2 3 4 5

Hapendamine – see on imelihtne

Kai Põldvee-Mürk

25,90 

Sisu tutvustus

Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia.

Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

Detailne info

Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Ingel Prii, Simone Viidas

Armastus enda, oma keha ja toidu vastu

Söömishäirest tervisliku toitumiseni

1 2 3 4 5

22,90 

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Ragne Värk

Minu soolane köök

Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt

1 2 3 4 5

23,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Pille Enden

Kodukirja parimad koogid

1 2 3 4 5

24,90 

Väike Myy

Vanaema hoidised

1 2 3 4 5

20,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90