1

1 2 3 4 5

Hapendamine – see on imelihtne

Kai Põldvee-Mürk

25,90 

Sisu tutvustus

Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia.

Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

Detailne info

Teised on vaadanud

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Siire Vanaselja

Uueks loomine

Tekstiilid uuele ringile

1 2 3 4 5

26,90 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

31,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Jamie Oliver

Üks

Lihtsad ja head ühepanniroad

1 2 3 4 5

27,90 

Kersti Heinloo

Öövöö

Reisidest inspireeritud sokimustrid

1 2 3 4 5

25,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90