0

1 2 3 4 5

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Winston Churchill

Tormihoiatus

1 2 3 4 5

32,50 

Reet Piiri, Sven Arbet

Eesti rahva rõiva ilu

The beauty of Estonian folk costume

1 2 3 4 5

18,35 

Ago Pajur, Hellar Lill, ...

Eesti Vabadussõja ajalugu II

Kaitsesõda piiride taga ja lõpuvõitlused

1 2 3 4 5

23,90 

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

1 2 3 4 5

19,90 

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

1 2 3 4 5

20,90 

Clarissa Pinkola Estes

Naised, kes jooksevad huntidega

Müüte ja pajatusi ürgnaise arhetüübist

1 2 3 4 5

28,90 

Ago Pajur, Hellar Lill, ...

Komplekt: Eesti Vabadussõja ajalugu I ja II osa

1 2 3 4 5

47,90 

Karin Bojs

Minu euroopa perekond

Viimased 54 000 aastat

1 2 3 4 5

26,90 

David Kinney, Robert Wittman

Kurjuse päevik

1 2 3 4 5

25,15 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

1 2 3 4 5

14,50 

25,15