0

1 2 3 4 5

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

1 2 3 4 5

33,90 

David Kinney, Robert Wittman

Kurjuse päevik

1 2 3 4 5

25,15 

Jonathan Lindström

Piiskop ja ristisõda 1206

Sõjast, kolonisatsioonist ja jumalasulasest Põhjalas

1 2 3 4 5

26,95 

Soodus

Edmund de Waal

Merevaigusilmadega jänes

Peidetud pärand

1 2 3 4 5

7,90 

23,20 

Reet Hiiemäe

Usundid ja vaimsed õpetused Eestis

1 2 3 4 5

23,90 

Yuri Slezkine

Valitsuse maja

Vene revolutsiooni saaga

1 2 3 4 5

29,90 

Timothy Snyder

Must muld

1 2 3 4 5

24,90 

Ago Pajur, Hellar Lill, ...

Eesti Vabadussõja ajalugu II

Kaitsesõda piiride taga ja lõpuvõitlused

1 2 3 4 5

23,90 

Marcus Wallén

Natside kuld ja hästi hoitud saladus

1 2 3 4 5

27,90 

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

1 2 3 4 5

19,90