0

1 2 3 4 5

Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

23,90 

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.

Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013.

Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.

Detailne info

Teised on vaadanud

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Jenny Colgan

Ranna tänava väike pagariäri

1 2 3 4 5

27,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Ragne Värk

Minu soolane köök

Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt

1 2 3 4 5

23,90 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

1 2 3 4 5

26,90 

Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski

Taimsed pärimustoidud

1 2 3 4 5

27,90 

Soodus

Jenny Colgan

Suvi Ranna tänava väikeses pagariäris

1 2 3 4 5

13,90 

27,90