1

1 2 3 4 5

Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

23,90 

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.

Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013.

Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.

Detailne info

Teised on vaadanud

E-raamat

Jenny Colgan

E-raamat: Suvi Ranna tänava väikeses pagariäris

1 2 3 4 5

18,50 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

19,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Jenny Colgan

Ranna tänava väike pagariäri

1 2 3 4 5

27,90 

Jenny Colgan

Suvi Ranna tänava väikeses pagariäris

1 2 3 4 5

27,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Ingel Prii, Simone Viidas

Armastus enda, oma keha ja toidu vastu

Söömishäirest tervisliku toitumiseni

1 2 3 4 5

22,90 

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90