0

1 2 3 4 5

Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.

Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013.

Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

George R. R. Martin

Mõõkade maru II

Teine osa: veri ja kuld

1 2 3 4 5

4,90 

19,43 

Väike Myy

Vanaema kokaraamat

1 2 3 4 5

21,90 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Olga Kaju, Triin Paaver

Ainult küpsised

1 2 3 4 5

32,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Soodus

Adolf Kraan

Paul Erikson

Ühe Narva noormehe seiklused I maailmasõja keerises

1 2 3 4 5

4,90 

20,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Soodus

Robin Hobb

Salamõrtsuka teekond I

III raamatu 1. osa

1 2 3 4 5

4,90 

22,80 

Soodus

Asa Larsson, Ingela Korsell

Sünk

PAX: 2. raamat

1 2 3 4 5

4,90 

12,50