0

1 2 3 4 5

Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Edward Rutherfurd

Hiina

1 2 3 4 5

33,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Ingel Prii, Simone Viidas

Armastus enda, oma keha ja toidu vastu

Söömishäirest tervisliku toitumiseni

1 2 3 4 5

22,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Jenny Colgan

Suvi Ranna tänava väikeses pagariäris

1 2 3 4 5

27,90 

Jenny Colgan

Ranna tänava väike pagariäri

1 2 3 4 5

27,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90