0

1 2 3 4 5

Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Jenny Colgan

Ranna tänava väike pagariäri

1 2 3 4 5

27,90 

Suure õhtusöögi kokaraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

1 2 3 4 5

24,20 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Martin Hanson, Tuuli Mathisen

Sahver

Joogid

1 2 3 4 5

5,90 

14,90 

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Merilin Siimpoeg

Magus aastaring

Koogid, lilled ja toidustilistika

1 2 3 4 5

22,90