1

1 2 3 4 5

Maaköök

Jocasta Innes

25,90 

Sisu tutvustus

Raamat on meeleolukas tagasipõige aegadesse, kui toit tehti viimseni valmis kodus, ja annab ilmekalt aimu, kuidas see tol ammusel ajal toimus. Kas mäletad veel lapsepõlveaegseid õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud saia, omatehtud moose-küpsiseid-kooke ja seda, kuidas kogu pere köögilaua taga kokku sai?

Just sellise pildi manab silme ette Jocasta Innesi klassikaks kujunenud raamat. Kuidas valmistada kodus juustu ja võid, vorsti ja marineeritud aedviljahoidiseid; kuidas meisterdada plekist küpsisekarbist suitsutuskarp ja kohe liha või kala suitsutada; kuidas liha soolata … ja veel rohkesti muudki.

See on raamat neile, kes armastavad maitsvat, tervislikku ja traditsioonilist toitu, mis on tehtud korralikult ja ilma säilitusaineteta. Autor jagab lahkelt suurepäraseid teadmisi ja räägib sinna vahele niisamagi juttu, peale praktilise väärtuse kokanduse teejuhina pakub see raamat sulaselget lugemisrõõmu. „Maaköögi” kirjutisest tõuseb kindlasti kasu kõikidele toidusõpradele, kes pole ülearu pepsid ja armastavad mineviku teinekord üsna vängetki hõngu.

Detailne info

Teised on vaadanud

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

1 2 3 4 5

7,90 

13,90 

Kristina Efert

Hakkliha

1 2 3 4 5

21,35 

Martin Hanson, Tuuli Mathisen

Sahver

Joogid

1 2 3 4 5

5,90 

14,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

9,00 

19,95 

Aari Rõuk

100 toitu õunast

1 2 3 4 5

18,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Merilin Siimpoeg

Magus aastaring

Koogid, lilled ja toidustilistika

1 2 3 4 5

22,90 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

1 2 3 4 5

26,90