0

1 2 3 4 5

Marineeritud hoidised

Pille Enden

23,90 

Sisu tutvustus

Muidugi on köögi- ja puuvilju, marju ja juurvilju kõige kasulikum süüa nende parimas värskuses, aga kui saak on rikkalik, siis saab neid töödelduna pikemalt ja mitmekesisemalt nautida. Kuigi poes on hoidiste valik rikkalik, ei saa see vastu isetehtule.
Raamatust leiab 50 retsepti nii köögiviljade kui ka marjade ja puuviljade marineerimiseks, maitsvate köögiviljasalatite ja praktiliste supipõhjade valmistamiseks. Põnevate uute koosluste kõrval on siin ka nostalgilise Toome salati või tomati-sibulasalati retsept, samuti supiklassikute borši, seljanka, ja rassolniku põhja tegemisõpetused.
Hoidiste valmistamine on loominguline tegevus, kus igaüks saab oma fantaasiat koostise kokkupanemisel ja maitsete timmimisel vabalt kasutada. Tulemus on kohe näha ja pakub nautimisvõimalust kevadeni välja! Autor on aastate jooksul vähendanud äädika kogust ja tõdenud, et hoidised on suurepäraselt säilinud ka vähesema äädikaga. Ka purkide puhtus ja õhukindlalt sulgemine on väga olulised.

Detailne info

Teised on vaadanud

Rudi Westendorp

Elada vanaks, tundmata end vanana

1 2 3 4 5

22,90 

Bas Kast

Toitumiskompass

Kõikide toitumisteemaliste teaduslike uuringute lihtne kokkuvõte

1 2 3 4 5

22,90 

Lembit Uustulnd

Avameri I osa

Kapten

1 2 3 4 5

22,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Lia Virkus, Madli Metsar, ...

Hernest omletti!?

Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis

1 2 3 4 5

26,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Mart Ojasalu

Roosid Eesti aedades

1 2 3 4 5

22,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

20,90 

23,90 

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

1 2 3 4 5

7,90 

13,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30