Kui ma palju aastaid tagasi esimest korda Indias kohalikku toitu proovisin, sain kohe aru, et see on midagi olulist, mis minu elust seni puudunud. Siis tulid Tai, Indoneesia, Vietnam, Hiina, Jaapan, Korea, Türgi jt. Järgnesid kodused katsetused ja kokanduskursused, kus õppisin kohalike kõrvalt Aasia eri paigus. Lõpuks jõudsin nii kaugele, et hakkasin Aasia hoidiseid kodus valmistama ja purkides müüma ning ise kokakoolitusi tegema. Nüüd elangi maailmas, kus praetud tšilli, küüslaugu- ja ingverilõhn käib üle pea ja potid-pannid lähevad aina suuremaks.
- Autor:
- Formaat:
- Toimetaja:
- Lehekülgi:
128
- Kirjastus:
- ISBN:
9789916821114
- Mõõdud: 130 × 210 mm
- Ilmunud: 09.08.2024