0

1 2 3 4 5

Nadja koogid 2

Nadežda Kaarma

Sisu tutvustus

Ma ei oleks kunagi uskunud, et sellises vanuses algab kõige toredam ja magusam elu. Tasub pidada meeles, et elul on alati üllatusi varuks. Nii nagu biskviit ei pruugi mõnel päeval välja tulla – kas vajub kokku või küpseb üle –, aga juba järgmisel päeval võib sama retsepti järgi valmistatud biskviit tulla kõige õhulisem, lausa sulades suus. Koogi valmistamine peab olema rõõm. Selleks valin alati lihtsa tooraine, mis on kõigile kättesaadav. Pole ju mõtet ajada küpsetajat hulluks, kui ta peab enne viis korda poes käima. Siis kaob koogiisu päris ära! Mida vähem stressi, seda parem kook. Loodan, et mu uus raamat meeldib sama hästi kui eelmine. Ehk isegi rohkem…
Päikest südamesse ja rõõmu köökidesse! Köök on ju kodu süda.
Teie Nadja

Detailne info

Teised on vaadanud

Merlin Piirve

Ühe maailmavalutaja märkmed

1 2 3 4 5

1,00 

14,90 

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

1 2 3 4 5

7,90 

13,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Robin Hobb

Salamõrtsuka õpilane I

I raamat

1 2 3 4 5

5,00 

17,57 

Kersti Lootus, Olev Abner, ...

Eesti pargid

1

1 2 3 4 5

9,00 

19,81 

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

1 2 3 4 5

5,00 

17,60 

Hele-Mai Alamaa, Merle Liivak

Metsaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90