Esmakordselt EESTIS – desserdikunsti raamat koos videoõpetustega
… lisaks keskendub raamat Eestimaal kasvavatele viljadele – kasutame dessertides nii metsmaasikat, rabamurakat kui ka ebaküdooniat.
Meie koduaedades ja looduses kasvab nii palju põnevaid vilju, kuid kookides kasutatakse neist suvest suvesse ikka samu ning retseptidki kipuvad jääma samaks. Vanaema õunakook, rabarberi plaadikook, mustika muffinid.. Aga miks mitte proovida teha tartletti põldmarja või tikriga, pavlovat rabarberiga ja jäätist ahjuploomist? Ühendades modernse desserdikunsti ja meile koduselt tuttavad viljad.
Retseptiraamat “Suvi – Eestimaa viljade parimad maitsed” on kui armastuskiri Eesti suvele, kus iga retsept peegeldab kodumaiste marjade ja viljade värskust ja puhtust. Ent pakub täiesti uudset lähenemist raamatu kontseptsioonile. See on palju kaasahaaravam, täis õpetlikke töövõtteid ja praktilisust, mida saab ära kasutada oma igapäevases kokkamiseski.
Paljud klassikalised kokaraamatute retseptid ei õpeta detailselt, kuidas uut huvitavat retsepti täpselt teha. Isegi kõige lihtsamat retsepti proovides kerkib pähe palju küsimusi ja kahtlusi töövõtete või tooraine osas. Nii mõnigi kokaraamat jääb kodus tolmu koguma, sest ei leita sellele rakendust, retseptid tunduvad keerulised või mitte kohesele järele tehtavad.
Niimoodi sündis seekord idee proovida läheneda retseptiraamatule uutmoodi – iga inimene saab ise otsustada, kas talle piisab raamatu õpetusest või soovib lisaks õppida videokoolitustelt kõiki vajalikke töövõtteid. Nii ei jää ükski magustoit tegemata.
Selles kogumikus ei jaga me lihtsalt retsepte – jagame hoopis kogemusi, selgitades toiduvalmistamise aluseid ja inspireerides kõiki looma suviseid meistriteoseid.
See raamat viib lugeja teekonnale läbi Eesti suviste aedade ja metsade ning tutvustab viljade mitmekülgsust ja kasutusvõimalusi kondiitrikunstis.
“Suvi – Eestimaa viljade parimad maitsed” on raamat, mis viib lugeja teekonnale läbi Eesti suviste aedade ja metsade, tutvustades marjade mitmekülgsust ja võimalusi kondiitrikunstis. See on kui armastuskiri Eesti suvele, kus iga retsept peegeldab kodumaiste marjade värskust ja puhtust.
Siit raamatust leiad 18 põnevat retsepti, kus on kasutatud Eestis kasvavaid marju ja puuvilju, et luua põnevaid ja maitsvaid desserte kevadest sügiseni.
Olga Kaju on Eesti kondiitrimaailma tegija, kelle käe all sünnivad imelised magusroad, mis rõõmustavad nii silma kui maitsemeelt. Olga Kaju on rohkem kui lihtsalt kondiiter – ta on mentor ja inspiratsiooniallikas kõigile, kes soovivad avastada magusate roogade valmistamise maagiat. Tema uus raamat on kohustuslik lugemine kõigile, kes armastavad küpsetada ja naudivad Eesti suve maitseid.
- Autor:
- Formaat:
- Lehekülgi:
112
- Kirjastus:
- ISBN:
9789916424490
- Mõõdud: 160 × 240 mm
- Ilmunud: 25.06.2024