0

1 2 3 4 5

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Vladimir Juškin

Peaministri nõuniku päevik

Aprill 1990 - jaanuar 1992

1 2 3 4 5

26,90 

Tõnu Õnnepalu

Flandria päevik

1 2 3 4 5

15,85 

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90 

Thomas Salumets

Kujuneda sunnita

Mõistmaks Jaan Kaplinskit

1 2 3 4 5

17,90 

Anneli Saro

101 Eesti teatrisündmust

1 2 3 4 5

19,90 

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

19,90 

Vladimir Juškin

Peaministri nõuniku päevik. Aprill 1990 - jaanuar 1992 / ДНЕВНИК СОВЕТНИКА ПРЕМЬЕР-МИНИСТРА

АПРЕЛЬ 1990 – ЯНВАРЬ 1992

1 2 3 4 5

26,90 

Anu Kannike, Ester Bardone, ...

101 Eesti toitu ja toiduainet

1 2 3 4 5

19,30 

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90