1

1 2 3 4 5

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90 

Ragne Värk

Minu soolane köök

Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt

1 2 3 4 5

23,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

19,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Tõnu Õnnepalu

Klaasveranda

1 2 3 4 5

17,90 

Sirje Helme

101 Eesti kunstiteost

1 2 3 4 5

21,25 

Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski

Taimsed pärimustoidud

1 2 3 4 5

27,90 

Soodus

Brigitta Davidjants

(Mitte just) armastuslugu

1 2 3 4 5

3,90 

18,35 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90