0

Toit loodusest

Tervislikke toidutaimi õuelt, niidult ja metsast

Sinikka Piippo

Sisu tutvustus

Söögiks, raviks või toidu maitsestamiseks kõlblikke taimi on põhjamaa looduses sadu liike. Kultuurtaimedega võrreldes on neis rohkem tervislikke toimeaineid. Raamatus räägitakse üksikasjalikult, mida looduslikes toidutaimedes sisalduvaist toimeaineist teatakse ja kuidas need meie tervist mõjutavad. Seda aspekti ei ole teistes loodustoidutaimi käsitlevais raamatuis nii põhjalikult käsitletud.
Lisaks uurimustulemuste ja toimeainete tutvustamisele käsitletakse ka taimede kogumist, säilitamist, kasutamist ja ravitoimet.
Sinikka Piippo on Helsingi ülikooli botaanikaprofessor. Samalt autorilt on eesti keeles varem ilmunud „Meelte ja tunnete taimed” (2007), „Taimede varjatud vägi” (2011) ja „Meele ja mõistuse toidud” (2016).

Detailne info
  • Autor:

  • Formaat:

  • Tõlkija:

  • Toimetaja:

  • Lehekülgi:

    256

  • ISBN:

    9789985340967

  • Originaalpealkiri:

    Villivihannekset. Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä

  • Mõõdud: 168 × 240 mm
  • Ilmunud: 15.06.2017

Teised on vaadanud

Soodus

Bas Kast

Toitumiskompass

Kõikide toitumisteemaliste teaduslike uuringute lihtne kokkuvõte

6,90 

22,90 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.