0

1 2 3 4 5

Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

Soodushind 23,90 

24,20 

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

1 2 3 4 5

9,00 

19,60 

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

1 2 3 4 5

7,90 

13,90 

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Lia Virkus, Pille Enden, ...

Taimetoidud kõigile

1 2 3 4 5

19,90 

Sofi Oksanen

Kui tuvid kadusid

1 2 3 4 5

9,00 

19,60 

Louis-Ferdinand Celine

Reis öö lõppu

1 2 3 4 5

9,00 

25,40 

Suure õhtusöögi kokaraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Kristina Efert

Hakkliha

1 2 3 4 5

21,35