0

1 2 3 4 5

Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Jenny Colgan

Ranna tänava väike pagariäri

1 2 3 4 5

27,90 

Lia Virkus, Siire Vanaselja

Aias sajab saia

1 2 3 4 5

33,90 

Pille Enden, Triin Olvet

Vanaema Hilda kokaraamat

Retseptid 1930. aastate taluköögist

1 2 3 4 5

25,90 

Eva ja Raido Soosaar

Haputainast küpsetised

1 2 3 4 5

24,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Marika Sinkkonen

Lehttainas

Puff pastry

1 2 3 4 5

18,90 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Soodus

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

18,90 

25,90 

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.