0

1 2 3 4 5

Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

1 2 3 4 5

26,90