1 2 3 4 5

Avameelselt köögist ehk seiklused kulinaarses allmaailmas

Anthony Bourdain

21,90 

Sisu tutvustus

Anthony Bourdain (1956–2018) on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi moodsa restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis käesoleva raamatu. Raamat sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.

„Avameelselt köögist” räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Prantsusmaalt.

Seda väljaannet on täiendatud Anthony Bourdaini märkustega, mis pärinevad 2012. aastast. Lisandunud on autori ees- ning järelsõna.

Detailne info

Teised on vaadanud

Koostanud Merle Karusoo

14. juuni needus

1 2 3 4 5

24,90 

Olav Osolin

Minu esimene elu

1 2 3 4 5

24,15 

Winston Churchill

Tormihoiatus

1 2 3 4 5

32,50 

Rein Müllerson

Elada huvitaval ajal - needus või võimalus?

Tehes ja jälgides rahvusvahelist õigust: meenutusi ja vaateid

1 2 3 4 5

23,90 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

1 2 3 4 5

26,90 

David Vseviov

Onu Moritza sõnaraamat

1 2 3 4 5

21,90 

Soodus

Enn Tõugu

Elu nagu etendus

1 2 3 4 5

3,00 

25,15 

Hope Jahren

Laboritüdruk

1 2 3 4 5

25,90 

Soodus

Alan Shayne, Norman Sunshine

Topeltelu

Armastuslugu Broadwaylt Hollywoodi

1 2 3 4 5

3,00 

23,20 

Merete Mazzarella

Vanaemadest ja lastelastest

Täna õhtul me mängime...

1 2 3 4 5

18,60