1 2 3 4 5

Avameelselt köögist ehk seiklused kulinaarses allmaailmas

Anthony Bourdain

21,90 

Sisu tutvustus

Anthony Bourdain (1956–2018) on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi moodsa restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis käesoleva raamatu. Raamat sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.

„Avameelselt köögist” räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Prantsusmaalt.

Seda väljaannet on täiendatud Anthony Bourdaini märkustega, mis pärinevad 2012. aastast. Lisandunud on autori ees- ning järelsõna.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Mart Kadastik

Nüüd ma siis kirjutan

Elutööraamat

1 2 3 4 5

3,00 

24,20 

Jüri Hanko

Me olime noored, me tahtsime elada

1 2 3 4 5

20,45 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

1 2 3 4 5

26,90 

Johannes Käbin

Aastate ja kauguste tagant

Mälestused ja päevikukatked

1 2 3 4 5

26,90 

Koostanud Tiit Kaljuste

Romantikuna I maailmasõjas ja Petrogradis

Mihkel Turmanni päeviku põhjal 1915–1917

1 2 3 4 5

23,20 

David Vseviov

Onu Moritza sõnaraamat

1 2 3 4 5

21,90 

Andrus Kivirähk

Mälestused

1 2 3 4 5

25,90 

Merete Mazzarella

Vanaemadest ja lastelastest

Täna õhtul me mängime...

1 2 3 4 5

18,60 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Soodus

Philip Norman

Rolling Stones

1 2 3 4 5

9,00 

22,90