Ilmumas

Hakkliha

Kristina Efert

Sisu tutvustus

Hakkliha on üks odavam tooraine, millest toite valmistada, ning täna saame rääkida ka päris paljudest erinevatest hakklihadest, mis kaubanduses müügil. Aga tihti jääb puudu ideedest, mida sellest lihast siis teha. Iga liha käitub ka veidike erinevalt ning oskuste või teabe puudumisel võib lõpptulemus sööjale pettumuse valmistada. Et mitte piirduda hakklihakastme ja makaroni-hakkliharoaga, siis sellest raamatust leiad hulganisti uusi ja põnevaid retsepte, mida hakklihaga peale hakata.

Detailne info

Teised on vaadanud

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

19,90 

Nichola Fletcher

Suur liha kokaraamat

28,00 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

7,00 

19,90 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

6,00 

19,30 

Soodus

Linda Gaylard

Tee

Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid

2,00 

21,90 

Soodus

Evelin Ilves

Leib. Ilo & vägi

Bread. The Beauty & the Might

5,00 

24,15 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Soodus

Joe Wicks

LEAN IN 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25