Hakkliha

Kristina Efert

Sisu tutvustus

Hakkliha on suurepärane tooraine. Seda on lihtne vormida sobiva suuruse ja kujuga tükiks ning valmistada, nagu hing ihaldab. Hakkliha saab praadida, frittida, grillida, aurutada või hoopis supis keeta. Hakkliha sobib pirukatesse ja pelmeenidesse, võib teha isegi meelepäraste lisanditega vorsti. See kõik pole üldse keeruline. Ei pea piirduma kastme ja makaroni-hakkliharoaga, siit raamatust leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud „Supp“ võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.

Detailne info

Teised on vaadanud

Juta Raudnask

Tervislikud õlid ja äädikad

Teejuht põnevate maitsete maailma

19,30 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Soodus

Joe Wicks

LEAN IN 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Piret Õunapuu, Liina Karron

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

6,00 

19,30 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Evelin Ilves

Leib. Ilo & vägi

Bread. The Beauty & the Might

5,00 

24,15 

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15