Hakkliha

Kristina Efert

21,35 

Sisu tutvustus

Hakkliha on suurepärane tooraine. Seda on lihtne vormida sobiva suuruse ja kujuga tükiks ning valmistada, nagu hing ihaldab. Hakkliha saab praadida, frittida, grillida, aurutada või hoopis supis keeta. Hakkliha sobib pirukatesse ja pelmeenidesse, võib teha isegi meelepäraste lisanditega vorsti. See kõik pole üldse keeruline. Ei pea piirduma kastme ja makaroni-hakkliharoaga, siit raamatust leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud „Supp“ võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.

Detailne info

Teised on vaadanud

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Aari Rõuk

100 toitu õunast

18,90 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

7,90 

13,90 

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90