Hakkliha

Kristina Efert

Sisu tutvustus

Hakkliha on suurepärane tooraine. Seda on lihtne vormida sobiva suuruse ja kujuga tükiks ning valmistada, nagu hing ihaldab. Hakkliha saab praadida, frittida, grillida, aurutada või hoopis supis keeta. Hakkliha sobib pirukatesse ja pelmeenidesse, võib teha isegi meelepäraste lisanditega vorsti. See kõik pole üldse keeruline. Ei pea piirduma kastme ja makaroni-hakkliharoaga, siit raamatust leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud „Supp“ võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.

Detailne info

Teised on vaadanud

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Soodus

Joe Wicks

LEAN IN 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

22,25 

Soodus

Linda Gaylard

Tee

Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid

2,00 

21,90 

Tuuli Mathisen

Suupisted

19,90